slovenských

Információ

Eladó horgásztó - www.gyarmatihorgaszto.huHorgásztavunk Balassagyarmat felől Őrhalom felé, a 22-es főúton haladva a 27-es km kőnél balra lekanyarodva található, a főúttól 200 m-re. Személygépkocsival bármikor jól megközelíthető.

Tavunkon kizárólag sporthorgászat folyik,azaz minden kifogott halat a lehető legkíméletesebben vissza kell engedni a tóba,de igény esetén hal is vásárolható.A tóban az  átlag ponty és amúrok mérete 5-10 kg között van,ezért a halbölcső használata KÖTELEZŐ!Halbölcső nálunk is bérelhető!

 Horgásztavunkat csak korlátozott létszámban és kizárólag a csendet,nyugalmat kedvelő horgászok látogatják.

A horgásztó négy oldala erdős résszel határolt, gyönyörű környezetben,kilátással a Felvidék dombjaira. 

A terület 10ha, ebből 4,0 HA a nagyobbik tó vízfelülete és 0,5 HA a vip tó.

 

Eladó horgásztó - www.gyarmatihorgaszto.hu2018 őszén jelentős mennyiségű telepítés történt: csuka, süllő, 10+-os pontyok, valamint szürke harcsa került a horgásztóba.Jelenleg több száz db 5-15 kg közötti ponty,valamint hasonló mennyiségű és méretű Amur él a tóban.Megtalálható még nálunk a balin,a kárász,a dévér és a konyhára való méretű ponty is.Valamint komoly szürkeharcsa állománnyal rendelkezünk,köztük kapitális méretű példánnyal!

 

A horgásztó teljes területe le van kerítve,így "zárt kapus" horgászat folyik nálunk,ami miatt biztonságban és nyugalomban lehetnek a vendégeink a nap bármely szakában.

A több napot nálunk tartózkodó horgászoknak,van lehetőség lakókocsi bérlésre is.